Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Πύραις τοστ;

Λοιπόν πριν μερικές μέρες με έριξε στο κρεβάτι (ουάου) ένας φοβερός και τρομερός πυρετός. Έκαιγα ολάκερη και τσουρουφλιζόμανε και έπιασα και σαραντάρια σε κάτι φάσεις, νόμιζα ότι ήμουν σε κόμμα -ίσως όμως αυτό να έγινε επειδή έχουμε Εκλογές. Ακαλό.  

(Σκέφτηκα και άλλα λογοπαίγνια σχετικά με τον πυρετό και τις εκλογές, ο "προεκλογικός πυρετός" ήτανε ένα από αυτά, "ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες στο προεκλογικό σκηνικό" ήταν ένα άλλο- λιγότερο επιτυχημένο βέβαια από το ένα, το μοναδικό, το "είμαι σε κόμμα").  

Νωρίτερα είχα ψάξει στο διαδίκτυο για ένα αναλυτικό πρόγραμμα των κομμάτων που μας προτείνουν να τα ψηφίσουμε, έτσι για να ενημερωθώ βρε αδελφέ, περιμένοντας να βρω τουλάχιστον κάποιο document σε word με συγκεκιρμένες ιδέες και προτάσεις και σχέδια και αριθμοί και στοιχεία και τέτοια (χα χα χα - ναι ναι ξέρω), δηλαδή ένα ολοκληρωμένο, σοβαρό, έστω και βαρετό σχεδιασμό τουλάχιστον 30 σελίδων βρε παιδάκι μου. 
Δεν βρήκα τίποτα ανάλογο και το πιο μεγάλο κείμενο που πέτυχα ήταν ένα πράγμα βία 200 λέξεις στην ιστοσελίδα του πασόκ με το πλάνο για τις πρώτες εκατό μέρες του γιωργάκη στην εξουσία, το οποίο μάλιστα θύμιζε και κακή διαφημιστική καταχώρηση. 

Ακαλό.

Βάρα λοιπόν: